Wie zijn wie ?

Opgericht en 1987 door Thierry Verboonen, is Verboonen gespecialiseerd in de levering van apparatuur voor slagerij. En een technicus opleiding, Thierry is een sociale partner, een smederij en een opdrachtgever, een hoofddienst, een commerciële dienst en een tweede plan. Het gedeelte over diepgaande kennis van klantenservice is altijd onze kracht geweest. Een reparatie- en interviewkracht, reclameaanvraag voor de communicatie van uw dag voor de uniance van de klant en de andere voor de klanten en de kennis van de klant. Zo begint de uitbreiding van het bedrijf echt en 1990. De investeringsmaatschappij in het nieuwe pand in het hart van slachthuizen Anderlecht. Het is in de jaren 2000 dat het bedrijf al zijn familiekarakter met de komst van Sabrina Verboonen neemt, die haar aanraking door een commerciële rol en de verkoop van kleine apparatuur en verbruiksgoederen brengt. En 2008, Alexis Verboonen die bij het bedrijf kwam. Met vele jaren ervaring in de mechanische en elektrische industrie bij Fabricom GTI van de GDF-Suez-groep, verantwoordelijk voor de automatisering van de dammen – sluizen op de Maas en het Sambre Data Center van Mobistar naar Evere: de nieuwe strijdkrachten naar de technische afdeling!

En in 2016 koopt het bedrijf Verboonen nieuwe workshops en beweegt het om de nieuwe zonant Big-Bigard te dansen. Het verdubbelt zijn exploitatiegebied.

De wereld van slagerij gebruikt een breed scala aan voorbereidingsmaterialen: hydraulische, mechanische machines, gassen die worden gebruikt voor het koken, ovens, koude en vele anderen. Een echte kleine keuken bevindt zich in een slagerij die naam verdient. Het is daarom logisch dat de Verboonense samenleving andere mogelijkheden opent dan slagerij. Met de ontdekking van de gastronomie in de afgelopen jaren en onze uitstekende reputatie, worden de eisen niet steeds even actief voor cateraars, hotels en restaurants waar we verpakkingsoplossingen aanbieden, koken, koeling, wassen servies en wasglazen, de complete keuken. Het roestvrijstalen werk is de basis van de socialisatiebasis voor de tafels, de plannen voor het werk, de professionele afzuigkappen.

Vanwege onze enorme beheersing van vacuümtechnologie, wordt het bedrijf steeds vaker gevraagd door grote ‘non-food’-bedrijven die oplossingen zoeken voor het verpakken van mechanische onderdelen, steriele apparatuur, DNA, Printplaten voor elektronica, verschillende reserveonderdelen, enz. We hebben daarom uitstekende referenties in verschillende “non-food” sectoren.

Met een goed uitgeruste werkplaats hebben we alle apparatuur voor mechanische, elektrische en hydraulische reparaties. Indien nodig kunnen onderdelen door ons worden gemaakt als ze niet langer beschikbaar zijn en we kunnen zelfs reageren op aanpassingen op maat op verzoek van onze klanten.