Mixte oven Rational CombiMaster Plus

Vous devez être connecté pour visualiser les prix

Best seller!!

Compare
Categorie:

Beschrijving

Wie kent Rational niet? ! De reputatie van het referentiemerk in combi-steamers is ongekend ! Beschikbaar in verschillende afmetingen en capaciteitsvormen, er is altijd een Rational aangepast aan uw noden !

De CombiMaster Plus van Rational is een aparte machine. Robuust en gemakkelijk in gebruik, met een technologie die nauwkeurig is.

De resultaten van de baktijden zijn van een hoog niveau : om te gratineren, knapperig maken, braden of kleuren en dit alles met een behoud aan vitamines en mineralen. Deze machine beantwoordt aan uw verwachtingen. Hij is gemakkelijk hanteerbaar dankzij een analoge bediening met 5 verschillende bakwijzen :

Stoomwijze van 30°C tot 130°C, perfecte stoom voor zachte en uniforme bakwijzen. Garantie op een uitzonderlijk resultaat.

Warme lucht wijze van 30°C tot 300°C drijft de warme lucht op tot een hoge snelheid rond de voedingsmiddelen en fixeert de proteïnen van het vlees voor een smakelijk resultaat.

De bakwijzen zijn goudkleurig in een minimum aan tijd.

Combi wijze van 30°C tot 300°C, de stoom die zich vermengt met warme lucht voor een maximale tijdswinst en een gelimiteerd bakverlies. De kleuren zijn aanlokkelijk en de smaken intens. De tederheid en zachtheid blijven bewaard. U gratineert zonder moeite.

Finishing wijze, uw partner voor een gemakkelijke aftrap, perfect en flexibel. De klanten ontdekken intense smaken en dit zonder verlies aan kwaliteit en warmte.

5 ventilatiesnelheden om te voldoen aan al uw bakwijzen voor patisserie of in de keuken.

De nieuwe CombiMaster Plus is nu zelfreinigend : uw investering blijft in uitstekende staat en netheid. U steekt enkele aangepaste tabletten in het toestel en het toestel reinigt zichzelf.  Het resultaat is fonkelend en heel hygiënisch.

De originele accessoires van Rational komen tegemoet aan elke veeleisendheid die u mocht hebben voor bakwijze, plaats, mobiliteit, stoomafzuiging.

Een oplossing voor elke vraag, dat is wat wij voorstellen met Rational!

Een onderhoudscontract van 5 jaar is ook mogelijk met assistentie 7/7 en 24u/24u en een Omnium garantie voor de duur van het contract. In geval van probleem zal een technicus binnen de 4 uur voor uw deur staan. Geloof ons, u kunt op beide oren slapen !

Nog niet overtuigd? Vraag een gratis demonstratie aan en neem de uitdaging aan. U zal overdonderd zijn !