Unox oven Minds.Maps ONE

Vous devez être connecté pour visualiser les prix

De eenvoudigeste combioven van Unox.

Compare
Categorie:

Beschrijving

De UnoxMIND.MapsOne oven is een gemengde oven in stoomproductie en toepasbaar bij formaten CHEFTOP GN1/1, GN2/3, BAKERTOP 600x400mm, in elektrische versie en in verschillende capaciteiten van 3 tot 20 niveaus. Versie ONE beschikt over basisfuncties voor automatische bakwijzen, een aanraakscherm voor een eenvoudige en intuïtieve bestelling.

Het rendement laat een convectiebakwijze toe van 30 tot 260°C en een 100% stoombakwijze van 35 tot 130°C.

Een bakwijze waarbij vochtige en droge lucht afwisselen van 35 tot 260°C is ook mogelijk.

Of het nu gaat om bakken, grillen,braden of meer, het toestel wordt uw ideale partner in de keuken.

Gemaakt in inox met een gebrevetteerde glazen deur die je kan openen tot aan 180°C, de reiniging van de bakkamer, gemaakt in inox AISI304, wordt automatisch geleid door Rotor.KLEAN en zijn 4 wasprogramma’s met een detergentreservoir voor een nog groter comfort en een dagelijkse tijdswinst.

Zijn computerprogramma laat een stockage van 256 recepten toe met een gepersonaliseerde foto, beschikbaar in de bibliotheek om zo het gebruik door de gebruiker te vereenvoudigen en je favoriete recepten in één oogopslag te vinden !

De bakwijze wordt volledig geleid met instructies over toevoegen, een flikkerend lichtsignaal en een sonoralarm.

Hij is uitgerust met een sonde die in het hart/midden van het voedingsmiddel gaat om de exacte temperatuur te weten en heeft tevens ook LED-verlichting waardoor je steeds de beste bakwijzen ziet.

Een USB-poort laat toe om recepten, foto’s, HACCP rapporten in te voeren en uit te voeren.

Het hele Unox-gamma is stapelbaar dankzij de accessoires die gewijd zijn aan plaats maken en een maximum aan technologie dankzij MAXI.Link.

Een uitgebreid gamma van Unox-producten staat ter beschikking evenals specifieke bakgrillen, een waterfiltratie-systeem, een geïntegreerde dampkap,  mobiele rolwagentjes.