Mixte oven Rational SelfCookingCenter

Vous devez être connecté pour visualiser les prix

Best seller!

Compare
Categorie:

Beschrijving

Wie kent Rational niet? ! De reputatie van het referentiemerk in combi-steamers is ongekend! Beschikbaar in verschillende afmetingen en capaciteitsvormen, er is altijd een Rational aangepast aan uw noden !

Met het SelfCookingCenter wordt koken kinderspel. Voorzien van 5 richtingen voelt hij de ideale condities aan voor de bakwijze. Hij voelt de hoeveelheid en grootte aan van de voedingsmiddelen, hij denkt samen met de chef na en stelt de beste wijze voor. Hij leert elke dag wat uw voorkeuren zijn en communiceert die met u.

Het SelfCookingCenter resulteert in een samenwerking tussen verschillende professionele personen waaronder chefs, diëtisten, ingenieurs. Hij definieert de nieuwe standaard van de moderne keuken : de prestatie, de eenvoud, de kwaliteit en de toepasbaarheid.

Of het nu om een bakwijze met verdampingswarmte tussen 30°C en 300°C, met stoom tussen 30°C en 130°C of met Combiné Chaleur met verdamping en stoom tussen 30°C en 300°C, u zal altijd tevreden zijn van uw bakwijzen. Hij zal perfecte stoom produceren en een constante dankzij de geïntegreerde boiler.

 

Hij maakt u het leven makkelijker met 4 intelligente functies :

De iCookingControl laat u toe het voedingsmiddel te kiezen, het resultaat en klaar is kees ! Dit toestel bakt enkel naar gelang uw instructies. Tijdens de bakwijze detecteert hij de grootte, de hoeveelheid en de staat van het product, wat hem toelaat te anticiperen en te informeren over de cyclus van het bakken en zelfs zelf de bakwijze aan te passen.

De iLevelControl is de ideale partner voor al uw voorbereidingen, voor en tijdens de dienst. U kunt eindelijk verschillende voedingsmiddelen op hetzelfde moment klaarmaken en dit zonder smaakvermenging !

U wint tijd en rendement op dezelfde bakwijze en dus ook geld, plaats en energie.

Hij past zijn baktijd ook aan elke keer de deur opent, voor een lange of een korte tijd.

Wat betreft HiDensityControl, zijn sensoren passen de nodige energie aan aan wat de noden ook mogen zijn, herverdelend op een homogene manier in de vulcanisatiekamer. De resultaten zijn niets anders dan perfect, onberispelijk, op elk niveau en met een minimum aan energieverbruik.

Dankzij EfficientCareControl blijft uw investering in perfecte staat en properheid. Door de automatische reiniging toont het scherm u hoeveel onderhoudstabletten u moet toevoegen en dit gebaseerd op vorige bakwijzen.

Hij detecteert ook het kalkniveau en zal extra tabletten vragen bij zijn onderhoud. Het resultaat is glinsterend en helemaal hygiënisch.

De originele accessoires van Rational komen tegemoet aan elke veeleisendheid die u mocht hebben voor bakwijze, plaats, mobiliteit, stoomafzuiging.

Een oplossing voor elke vraag, dat is wat wij voorstellen met Rational!

Een onderhoudscontract van 5 jaar is ook mogelijk met assistentie 7/7 en 24u/24u en een Omnium garantie voor de duur van het contract. In geval van probleem zal een technicus binnen de 4 uur voor uw deur staan. Slaap gerust  op beide oren !